Ajatelkaa kuinka ihanaa on kun kesä tulee?? Saa ostella uusia kesä- vaatteita, syödä jätskiä ja ruskettua. Kevään vuoksi laitoin tämän kivan vihreän textin.. Keltainenkin olisi ollut hyvä väri, mutta se ei näy niin hyvin... Tästä lähtien minä teen aina kun tulen bloggailemaan yhden päivän toive- asun! Kerron myös mistä nappasin asun esim. ellos.fi:stä... Ymärsittekö?? Tänään en viitsi tehdä toive- asua, koska minulla ei ole enää kauan aikaa. Huippumalli alkaa nimittäin klo 20.00 tänään.  Laitamme blogiin myös kauneus, meikki ja jotain vaate vinkkejä! Niitä kannattaa lueskella.... Nyt en oikein ehdi mitään kuvia laittamaan, että semmoista... Sartsa lähettää mulle muutamat kuvat sähköpostilla ja sitten huomenna todennäköisesti laitan ne tänne... Malttakaa odottaa! Hih <3... Mä nyt laitan tähän jonkun muutaman kuvan (jos ehdin) ja menen kattoo sitä Huippistä...

Hayden Panettiere

Ajattelin nyt laittaa jutun  Hayden Panettieresta, joka on 18-vuotias amerikkalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan hyvin Heroesin Clairena, supervoimia omaavana cheerleaderina. Kaikki kyllä varmaan tiesivät tuo jutun joten nyt siihen oikeaan asiaan: Nappasin tälläisen kuvan netistä, jossa on hänestä kaikenlaisia kuvia...Haydenin rentoon arkityyliin kuuluu minit farkkushortsit, suuret laukut, varvastossut ja rennot trikootunikat ja-mekot sekä t-paidat. Luonnolisen vaaleat hiuksensa Hayden laittaa usein ihanalle, sotkuiselle nutturalle. Juhlissa Hayden pukeutuu huolellisemmin (no yleensä!) ja juhlissa hänellä on pitkiä ja hulmuilevia iltapukuja tai lyhyempiä pikkumekkoja. Juhlissa Haydenin hiukset on usein auki, joko suorina tai kiharoilla.

Katsokaapa muuten kollaasin keskellä olevaa kuvaa Haydenista ulkoiluttamassa koiria. Ei puhettakaan toppatakista ja verkkareista, vaan päällään hänellä on pitkä iltapuku!

Haydenilla on mielestäni ihan ok-tyyli, aika perus. Joskus asut ovat hieman outoja, (katso kollaasin oikeaa alalaitaa tai kolmas ylhäältä vasemmalta!) mutta monet vaatteet on kivojakin. Hayden on myös mielestäni hyvin nätti ja hänelle sopii monenlainen tyyli. Alapuolella olevassa kollaasissa on vaatteita jotka ovat minun mielestäni Haydenin tyylisiä.

Itse en Haydenistä mitenkään välitä, mutta ajattelin nyt pistää vain tämmöisen jutun.. Ja heti kun pääsen shoppailee laitan ostokseni tänne =)
 
Kiitti ja kumarrus kuin luit tämän!
Lovettaa: Jensku!